Het voordeel van latex rollen
Wanneer u uw wanden in uw huis gaat verven met bijvoorbeeld verfrollers, dan blijven er wel eens banen en strepen achter op de wanden. We zijn echter wel kundig om dit vrijwel streep loos te doen, wanneer u latex spuiten liever niet wenst. Dit geeft dan een net zo’n fraai beeld.  Door de latex door ons te laten rollen krijgt u een net zo gladde en egale bovenlaag als wanneer u het laat spuiten. Uiteindelijk is deze vorm van latex rollen kwalitatief net zo mooi.

Latex spuiten
Ook kunnen we uw plafonds en wanden spuiten. Deze verflaag, die wordt aangebracht door middel van latexspuiten, vertoont over het algemeen geen banen, zoals bij verfrollen wel eens zou kunnen ontstaan. Door gebruik te maken van latex spuiten, ontstaat een egale en gladde laag.  Onze airless spuittechniek maakt het mogelijk om eenvoudig een mooie en strakke verflaag aan te brengen op uw muren en plafonds. Eventueel kan onze stukadoor er ook voor zorgen dat de wanden in uw huis spuitklaar worden gemaakt.

Interesse?
Heeft u interesse in latex rollen neem dan gerust contact op met ons via ons contactformulier. Ook als u een offerte wilt, laat t ons weten. Wij kunnen u er ook alles oververtellen.