Zeer tevreden 5*
Reageert snel / vriendelijk / deal snel gesloten. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Goede service. Product zoals omschreven. Komt afspraken na.

Geen verbeterpunten. Ik zal je zeker aanbevelen als mensen er naar vragen. Vakwerk, snel, netjes en voor een goede prijs!

Bedank de mannen nog namens mij. Groeten, Aad

Dank je wel Aad.

Lucky Marc 01-12-2018

Geweldig bedrijf !!! Fijne afspraken en vakmannen. Plafond en muren waren bij mij erg lelijk….en na een bezoek van de eigenaar merkte ik vertrouwen en ik gunde hun de klus. 100 % tevreden en absoluut geen spijt. De jongens hebben hard doorgewerkt en een pracht resultaat achter gelaten. Nu is de schilder het plafond aan het verven en ook die man is een harde werker en vakman. Ik weet al welk bedrijf ik bel voor de volgende klus. Super tevreden dus over afspraken….het mooie werk…..de jongens…..de aflevering !!!!!! Nogmaals hartstikke bedankt mannen

Beste Marc
Wij vonden het ook heel fijn met
Jouw te mogen werken
Met vriendelijke groeten
AT Stukadoor en Schilders

Ankie 6 jul. ’17
Toonde interesse in: Heel het huis laten stuccen
Wij zijn meer dan tevreden, ons oude, scheve huis, vol met koven, ronde elementen en scheve muren is perfect gestuuct. Afspraken worden nagekomen. Communicatie met mehmet erg professioneel . Kortom betrouwbaar bedrijf. We waren eerder door een stucadoorsbedrijf in de steek gelaten op het laatste moment en at stond meteen voor ons klaar. Aardige nette jongens die hard werken. Zeer zeker een aanrader, wij gaan genieten van ons mooie gestucte huis!! Dankjewel mannen!! Groetjes erik en ankieBeste erik en ankie wij vonden het ook heel fijn met julie te mogen werken.

Bedankt voor de leuke reactie .veel plezier in uw woning. At stukadoor en schilders

B.A.Kuipers

10 apr. ’17
Toonde interesse in: Keukenplafond
Keukenplafond door at stukadoors laten stucen. Duidelijke afspraken die worden nagekomen. Werk kon snel worden uitgevoerd. Alles keurig afgewerkt door beleefd en kundig personeel. Alle hulde voor dit bedrijf: bij toekomstige werkzaamheden voor mij weer at stukadoors

A.E..Boestaman

25 feb. ’16
Toonde interesse in: Plafonds en wanden stuken (140 m2)
Snelle reactie van de aanvraag. Scherpe prijs afgesproken. Was een beetje langzaam met beslissen, zodat de aanvankelijke planning in gevaar kwam. Hebben toch een gaatje gevonden om een en ander uit te voeren. Kwamen met een hele ploeg in een dag klaar. Andere stucadoors gaven minimaal een week tot veertien dagen. Zeer harde werkes en proffesionele stucadoors. Wat ik niet geloofde in een dag, werd bewaarheid. Een betrouwbaar en goed bedrijf.de volgende verbouwing kunnen ze weer komen. Ik ga ze zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen.
Wij danken u voor uw leuke reactie. At stukadoor en schilders.

Ankie

28 sep. ’15
Toonde interesse in: Stucen slaapkamer
Slaapkamer laten stucen door dit bedrijf. Scherpe prijs en alles zoals afgesproken. Kortom.., Een tevreden klant.

Gouwens

1 mei. ’15
Toonde interesse in: Verbouwing. Winkel
Eigenaar van at, was keurig op tijd, vriendelijke man, professioneel, en een zeer goede prijs afgegeven voor stucwerk in winkelruimte. Positieve ervaring met at stucadoors.

Menno

30 mar. ’15
Toonde interesse in: Stucen van slaapkamer en gang
Slaapkamer en gang in maassluis. De muren van de slaapkamer en gang door deze heren laten stucen. Ze werkten zeer nauwkeurig en hielden goed rekening met de afwijkingen in de muur. Bijzonder netjes en voorkomend. Kortom een echte aanrader. Ze komen eerder dan later en werken zeer efficient.
Wij danken u voor de leuke reactie. At stukadoor & schilder

Willy Blaak

15 jul. ’14
Toonde interesse in: Stucen hal
Stucadoor is net weg en wat ben ik blij! Snel en netjes gewerkt tegen een goede prijs. Communicatie was heel goed en afspraken werden netjes nagekomen. Even sparen voor de rest van het huis, maar eindelijk een betrouwbaar en goed bedrijf gevonden!

andrea

6 jun. ’14
Toonde interesse in: Woonkamer stucen en plafond witten
Woonkamer, keuken, halletje en 2 trapgaten laten stucen. Ziet er superstrak uit!! Plafond 35 m2 gewit. Eerlijke prijs, super hard gewerkt en netjes opgeruimt. Toppie! Als ik de zolder ga opknappen, hoop ik weer gebruik van de firma a-t. Te kunnen maken. @Ndrea

Anja

10 mar. ’14
Toonde interesse in: muur tussen 2 kamers
Muurtje tussen twee slaapkamers hersteld,wij dachten doen we wel even zelf.niet dus vaknmansschap is meesterschap at stukadoor gebeld en binnen een paar dagen stond de stukadoor op de afgesproken tijd klaar.alles superstrak afgewerkt voor een redelijke prijs.advies nooit zelf klungelen maar laten doen.vakwerk!
Wij danken u voor deze leuke reactie. At stukoor & schilder

Chapel

10 dec. ’13
Toonde interesse in: Stucen slaapkamer
Een slaapkamer laten stucen. Dit is echt super strak geworden. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat en er is keurig en vlot gewerkt. Zeer veel kwaliteit voor de prijs.
Dank u voor uw reactie. Tot de volgende keer.

Myrtje

5 dec. ’13
Toonde interesse in: Gehele appartement
Gehele appartement door deze mannen laten stuken en sauzen. In een woord super. Snel netjes en hele fijne communicatie. Echt een aanrader

Dank u wat ons betreft was het ook heel fijn met u samen te werken.

Monique

30 sep. ’13
Toonde interesse in: Zolderverdieping stucen
Zolderverdieping (2 dakkapellen en muren) laten stucen. Zit er superstrak op. Met zijn drieen hard gewerkt en alles weer netjes achter gelaten. Zeker voor herhaling vatbaar.
Beste monique bedankt voor uw reactie wij doen ons best om alles netjes achter te laten mvg at

Arturo Cedeno

30 sep. ’13
Toonde interesse in: muren plafond stuckwerk
Zeer tevreden over de werkzaamheden ongeveer 180 vierkante meters laten stucen (gehele huis jaren 30 huisje in den haag) nadat deze heren langs geweest zijn is het huis als nieuw. Ik kreeg ook eerlijk advies over wat wel en niet gestuukt hoefde te worden waardoor het iets goedkoper uitviel waarbij ik ook moet zeggen dat de prijs al zeer goedkoop was. En de na service is helemaal top. Gr, cedeno
Beste cedeno wij vonden het ook heel prettig met u samen te werken bedankt voor uw reactie tot de volgende keer groeten at stukadoor

sabrina

1 aug. ’13
Toonde interesse in: stuken gang
Deze mannen hebben goed werk afgeleverd, en bleven zeer geduldig bij kritische vragen. Ik ga ze zeker nog een keer inhuren. Groet, sabrina
Beste sabrina wij danken u voor uw snelle beoordeling wij komen ook graag bij u terug groeten a t stukadoor en schilders

Asia

31 jul. ’13
Toonde interesse in: Stuc kamers
Ze hebben enkele muren gestuct. Resultaat is prachtig en de prijs ook.

Beste asia wij danken u voor uw snelle beoordeling tot ziens bij de volgende klus groeten at stukadoor en schilders

Martin

21 mei. ’13
Toonde interesse in: Stucen zolder en kinderkamer
Zolder en kinderkamer laten stucen. Kwamen met zijn vieren. Snel gewerkt en leuke gasten waar je een geintje mee kunt maken. Netjes werk afgeleverd. Prima service.
Beste martin wij vonden het ook leuk bij jouw groeten at

Borst

6 mei. ’13
Toonde interesse in: Zolder stucen en verven
Zolderverdieping laten stucen door a t. Bellen en zelfde week nog stucen. Snel,goed en netjes. Daarna ook laten verven om het af te maken. Vakmannen die van aanpakken weten. Zeker voor herhaling vatbaar
Dank u voor de leuke reactie tot de volgende keer groeten at

Van Erk

28 apr. ’13
Toonde interesse in: Stucen keuken
Zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden. Goede prijs en zeer netjes gewerkt. Alles netjes afgeplakt en zeer nauwkeurig gewerkt. Volgend jaar schakel ik deze stukadoor weer in voor badkamer , gang en wc. Dikke pluim voor deze vaklui.
Dank u voor deze snelle beoordeling geniet van uw keuken groeten at

Heeren

2 apr. ’13
Toonde interesse in: Stuc werk
Zeer tevreden of dit bedrijf! Heb zelden mensen zo nettjes zien werken. Ze komen hun afspraken na en een hele goede prijs. Wij hebben nu wat muren laten doen en gaan zeker ook ons plafond door at laten stucen. Zoek je iemand om te stucen bel dan zeker naar deze mannen.
Dank u voor deze leuke reactie . Groeten

 

van Driel

20 mar. ’13
Toonde interesse in: Wand stucen en Plafond witten
Dit bedrijf is een absolute aanrader! Wij hebben 28 m2 wand laten stucen en 50 m2 plafond laten witten. Deze mensen komen stipt de afspraken na, goede communicate, en werken netjes en snel. Voor de prijs zit u ook goed. Wij zijn heel blij met onze "nieuwe woonkamer en keuken !!
Wij vonden het heel gezellig. De koffie was lekker. Bedankt voor uw reactie. Groeten at

 

jeroen

1 mar. ’13
Toonde interesse in: stucadoor
Beste at stucadoors, jullie hebben perfect werk geleverd. Eerst de muren, en na het mooie resultaat paar dagen daarna ook het plafond laten doen. Prijs en kwaliteit verhouding prima en alles netjes volgens afspraak.heel tevreden. Bedankt en tot de volgende keer. Vriendelijke groet van jeroen uit gouda
Beste jeroen bedankt voor je reactie ,het was leuk met jullie te werken. Tot de volgende keer. Groeten at

Eline

5 feb. ’13
Toonde interesse in: stucen
Afgelopen week is er bij ons een kinderkamer gestuced. Binnen 2 dagen kon er aan de slag worden gegaan en het resultaat is mooi strak geworden! Top! Prima service, goede prijs kwaliteit verhouding!
Bedankt voor uw reactie.tot de volgende keer. Groeten a t

Miranda

24 nov. ’12
Toonde interesse in: stucen en sauzen van de woonkamer
Twee weken geleden zijn bij ons de muren in de kamer gestuct door a-t stukadoors. Hier waren wij zo teveden over, dat we ze ook hebben gevraagd om de muren te sauzen. Dit is van de week gedaan en wij zijn echt heel erg blij met het resultaat. Het zijn niet alleen vakmensen, maar er werd ook voorzichtig omgesprongen met meubels die nog in de kamer waren achtergebleven. Nadat het werk af was, werd alles netjes opgeruimd en schoongemaakt. Kortom, wij zijn heel erg tevreden en kunnen dit bedrijf zeker aanbevelen.
Bedankt het was heel fijn met u samen te werken . Groeten a t

wendy

6 okt. ’12
Toonde interesse in: stucwerk en schilderwerk wanden
Zeer tevreden over de mannen. Stuc en schilderwerk ziet er heel netjes uit. Zij komen afspraken na, zijn op tijd, werken netjes en voor een hele goede prijs. Zeker aan te raden.
Dank u tot de volgende klus groeten

 

9 sep. ’12
Toonde interesse in: behangklaar stucen
Behangklaar maken van de wanden in rotterdam woensdag gebeld. Vrijdag is het e.e.a. Opgenomen en maandag gestucd. Fijn dat het zo snel kon. Het ziet er allemaal keurig uit. Ook de prijs vonden wij keurig.

 

24 aug. ’12
Toonde interesse in: stucen
A-t = vakmanschap zoek niet verder voor stukadoorswerkzaamheden. Kwaliteit, snel, en schoon
Bedankt voor de leuke reactie groeten a t

 

8 aug. ’12
Toonde interesse in: stucen spuiten
Mannen van a-t hebben voor ons de heel de woning gestuct en gespoten .het ziet er super strak uit.deze mannen hebben kennis van aanpakken .al het vuil is meegenomen wij zijn zeer tevreden . Bedankt a-t
Dank u tot de volgende keer.