Waarom kiezen mensen voor sierpleister/granol?
Sierpleisters bestaan uit mortel die op muren als afwerking en/of versiering aan kan worden gebracht. De regelmatige structuur van de korrels in het materiaal zorgt niet alleen voor een fraaie afwerking, maar beschermen wanden ook tegen vocht.
Spachtelputz is leverbaar in diverse korrelgroottes waarmee u een keus kunt maken voor een fijne of grove wandafwerking. De gebruikelijke  korrelgrootte van 1 mm tot 6 mm. Daarnaast is het zo dat spachtelputz leverbaar is in diverse kleuren. U heeft keuze in bijna elke kleur sierpleister.

Spachtelputz aanbrengen als wandafwerking is een klus waar je echt handigheid in moet hebben. Het gereedschap en de hoeveelheid druk die wordt uitgeoefend, hebben beiden invloed op het eindresultaat. Om het mooiste resultaat te behalen, kunt u beter een stukadoorsbedrijf in schakelen. AT-Stukadoor in Rotterdam levert uw sierpleister en zorgt voor u voor de gewenste wandafwerking, precies zoals u zelf wilt.

Heeft u meer interesse in deze wandafwerking neem dan contact op met ons AT-stukadoors in Rotterdam. Wij kunnen u dan meer informatie geven over de mogelijkheden van sierpleister als wandafwerking.